Zinnenprikkels/SMMU

Zinnenprikkels en SMMU (Samen Muziek Maken Utrecht) organiseren bij mij verschillende activiteiten. Zo organiseert Zinnenprikkels bij mij elke maandag in de middag en avond en op dinsdag- en woensdagavond activiteiten, waaronder diverse workshops. Daarnaast organiseert SMMU op vrijdag gezellige muziekavonden. SMMU is een collectief met een diversiteit aan muzikale achtergronden. Het zijn mensen die elkaar (muzikaal) steunen, in zijn voor een grapje en openstaan voor "nieuw bloed".

Zinnenprikkels is een vrijwilligersorganisatie die mensen bijeen brengt om zonder stigma elkaar te supporten en te prikkelen. Kopi Susu is één van de locaties van Zinneprikkels waar wordt gegeten, workshops worden gehouden, live muziek is en waar mensen samen komen om in dialoog te gaan. De wekelijkse workshops Zinnenprikkels zijn sinds 1 januari 2011 een vast onderdeel van Kopi Susu. Voor de activiteiten van Zinneprikkels zijn alle buurtbewoners, maar natuurlijk ook de bewoners buiten Lombok, welkom om deel te nemen. De activiteiten zijn vrijblijvend en vaak gratis. Voor meer informatie en een overzicht van de activiteiten/workshops kunt u de brochure van Zinneprikkels bekijken op onze website of in ons café.

SMMU Utrecht
SMMU bestaat uit meerdere bands, singer-songwriters en een vaste schare fans, die bij vrijwel ieder optreden aanwezig zijn. Wekelijks is er oefengelegenheid in de Vuurland Studio, waarbij muzikanten en aanhang elkaar ontmoeten en muzikale experimenten worden aangegaan. Onder de noemer SMMU Events worden regelmatig optredens verzorgd, op vrijdagavond in Kopi Susu maar ook op diverse festivals in de stad en regio Utrecht.