Wat wij doen bij Kopi Susu

Kopi Susu is een ontmoetingsplek voor bewoners van de wijk West en omstreken. Bij Kopi Susu kun je terecht voor lekkere biologische en eerlijke lunches, warme en koude drankjes met daarnaast huisgemaakte lekkernijen, borrels voor grote en kleine groepen maar ook voor vergaderingen en andere bijeenkomsten in onze daarvoor ingerichte ruimtes. Na 17:00 kun je bij ons ook langskomen voor een gezellige avond, alleen of met anderen, waarbij je tapas kan eten onder het genot van onze daarbij passende speciale likeuren.

Naast eten en drinken kan je bij Kopi Susu ook terecht voor kunst en cultuur. Zo hebben we wisselende exposities, muziekavonden, sociale eettafel, gratis workshops en schrijfclubs. We staan open voor meer input van verschillende culturele activiteiten die bij ons op locatie georganiseerd kunnen worden. Een voorbeeld hiervan is het jaarlijkse café theater festival in Utrecht waar wij als locatie onderdeel van zijn. 

Kijk in onze agenda voor het huidige programma in Kopi Susu.

Verder werken we vaak en graag met verschillende vrijwilligers die ons ondersteunen op verschillende aspecten. Dus woon je in de buurt en ben je geïnteresseerd, voel je vrij om contact met ons op te nemen en zo onderdeel te worden van de Kopi Susu famillie.

Vriendelijke groet namens het Kopi Susu team & Inês Vieira de bedrijfsleidster.